Om

Våning i Mijas på Spanska Solkusten.I denna representativa villa finns en lägenhet, på våning 2 som hyrs ut veckovis. Det är ett lugnt villaområde som tillhör Mijas. ca 20 minuter med bil från Malagas Flygplats.

Lägenheten (140 kvm + inglasad terass 30 kvm) har en öppen planlösning genomgående med vita marmorgolv och smakfullt inredd.

Stor inbjudande swimmingpool för bad lek och sol. Solstolar finns.


2 master bedroom med havsutsikt och badrum (4 sängplatser)
Tornrummen (ingång från samma våning), 2 våningar med spiraltrappa , 4 bäddar med 1 WC. Det övre Tornrummet har en fantastisk utsikt åt alla väderstreck. Härlig takterrass med Panoramautsikt. 


Totalt finns 8 bäddar i våningen.


2 badrum med wc
1 WC (Tornrum)
Kök
Diskmaskin
Tvättmaskin
Torktumlare
Stort vardagsrum med matrum 
Inglasad stor terrass, 30 kvm
wi-fi
55 tum med cromecast

AC i vardagsrum och sovrum.Las Lomas de Mijas

Området ligger mellan Mijas och Fuengirola. 3 km till Mijas Pueblo, 4 km till Fuengirola. Las Lomas de Mijas är omgivet av vacker natur, och vackra villor. Underbara promenadslingor för den som vill röra på sig.
Från Mijas Pueblo går det bussar till alla närliggande områden, t.ex Fuengirola, Torremolinos, Coin, etc. I närheten finns Golfbanor för den golfintresserade, och stall för den som gillar hästar och vill rida.

Jag tipsar er om alla aktiviteter som finns i närheten.
Hyrbil är att rekommendera, då Mijas är väldigt kuperat. Rabattkod på biluthyrningsfirman Helle Hollis erhålles vid bokning av lägenhet.
Välkommen att höra av dig med din förfrågan.
Bokningar och förfrågningar sköts av https://www.costarentals.net/ 
Kontakt Frank Ulm 
Mail: frank@costaservice.se


Copyright © All Rights Reserved